Despre noi

Fondată la începutul anilor 2000, fabrica de înghețată Cicom s-a clădit din visul creatorilor săi de a livra plăcere și răcoare într-un singur produs: înghețata. În mai puțin de 20 de ani, compania noastră a atins standardul unei fabrici moderne, cu o capacitate de producție mare.

Astfel, am reușit să ne formăm un angajament de lungă durată bazat pe o relație de încredere cu partenerii noștri, naționali și internaționali.

De asemenea, ne-am specializat în crearea de produse pentru mărci proprii. Toate activitățile noastre sunt ghidate de o filozofie simplă, prin intermediul căreia le-am transmis tuturor angajaților plăcerea de a crea înghețată.

În Târgoviște, România.

Suntem producător de mărci private. Asta înseamnă ca înghețata pe care ți-o cumperi din anumite supermarketuri poate fi făcută chiar aici, în Târgoviste, de noi.

Un brand privat este un produs fabricat și vândut sub numele unui alt comerciant și este de asemenea, numit „etichetă privată” sau „marcă de magazin”.

Producătorii de mărci private trec printr-un set complet de audituri venite din partea partenerilor, ceea ce oferă garanția unui produs încadrat în standardele cele mai înalte ale siguranței alimentare.

În toate marile lanțuri de retail.

Fabrica Cicom este o afacere de familie, cu 100% acționariat românesc.

Muncă, seriozitate, pasiune și o echipă de oameni dedicați, fără de care înghețata nu ar fi putut fii creată în fiecare zi.

Fiecare demers pe care îl facem este menit să crească în mod constant calitatea produselor, astfel încât clienții și partenerii noștri să fie mulțumiți și să aibă încredere că vor primi cea mai gustoasă și răcoroasă înghețată.

Dorim să ne menținem poziția de lider pe piața producătorilor de marcă privată din România și să dezvoltăm relații de lungă durată cu partenerii noștri.

Răspundem tuturor cerințelor cu profesionalism și seriozitate, suntem prompți și dispunem de toate resursele necesare, astfel încât clienții și partenerii noștri să fie cât mai satisfăcuți. Credem cu tărie că succesul înseamnă calitatea superioară a produselor, dublată de cunoștințe temeinice.