TERMENI SI CONDITII

Bine ați venit pe website-ul oficial al https://www.cicomicecream.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru.

SITE

Acest website este proprietatea CICOM SRL, companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr.J15/343/10.02.1993, având CUI RO3235656 și cu sediul social în România.

Conținutul publicat al acestui website este proprietatea CICOM SRL, care isi rezervă dreptul de a schimba și actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de Confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.cicomicecream.ro este proprietatea SC CICOM SRL.

Cicom Srl este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile sau secvenţele animate, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea CICOM SRL.

CICOM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.cicomicecream.ro , si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CICOM SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea CICOM SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

MARCI INREGISTRATE

Toate marcile inregistrate prezentate in aceasta pagina de Internet sunt proprietatea CICOM SRL. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de Internet. Orice incalcare adusa drepturilor de proprietate intelectuala ale CICOM SRL este pasibila de sanctiune conform legilor in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. CICOM SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze CICOM SRL prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, retele sociale. Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre. Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile sau orice informație solicitată. În acest sens CICOM SRL și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

UTILIZAREA PARTAJĂRII SOCIALE

Nu folosim plugin-uri pentru respectivele servicii media sociale pentru funcționalități de partajare socială.

În schimb, am stabilit doar o legătură text sau grafică. Acestea nu transmit niciun fel de date, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul folosit, rezoluția ecranului, paginile web vizionate, data și ora, la serviciile sociale respective. Aceste link-uri arata cam asa: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//www.cicomicecream.ro Dacă dați clic pe o legătură de partajare socială în timp ce sunteți conectat (ă) la contul dvs. social media respectiv, puteți să distribuiți conținutul paginilor noastre în profilul dvs. Acest lucru permite serviciului media social să vă aloce vizita în paginile noastre în contul dvs. de utilizator. Rețineți că, în calitate de furnizor al paginilor, suntem informați cu privire la conținutul datelor transmise și la utilizarea lor de către Facebook.

INSTRUMENTELE DE URMĂRIRE ŞI UTILIZAREA GOOGLE ANALYTICS

Instrumentele de analiză NU sunt folosite pe site-ul nostru pentru a colecta informaţii generale privind modelele de utilizare ale vizitatorilor. Această pagină de Internet NU foloseşte Google Analytics sau Cookie-uri.